Ще в одному запорізькому дворі з'явилося вуличне освітлення

13.11.2017 10:07

З минулого року в обласному центрі реалізується масштабна програма по освітленню вулиць і дворів. Виконуються роботи з реконструкції старих мереж. Крім того вуличне освітлення з'являється там, де його ніколи не було.

Двір по вулиці Ситова, 2 в Комунарському районі один з більш ніж сотні об'єктів, які тепер обладнані системою зовнішнього освітлення. З моменту спорудження і заселення житлових будинків внутрішньодворова територія взагалі не освітлювалася. Силами КП «Запоріжміськсвітло» були виконані роботи з будівництва мереж.

За інформацією головного інженера комунального підприємства Олексія Кочергіна, були встановлені 7 залізобетонних опор, змонтовано 7 сучасних світлодіодних світильників, проведено 135 м проводу СІП. На сьогодні у дворі забезпечена 100% освітленість. 

За даними КП «Запоріжміськсвітло», у 2017 році вуличне освітлення з'явилося на 136 вулицях Запоріжжя. По 14 об'єктах реконструйовані старі системи зовнішнього освітлення. По 122 об'єктах, де вуличних ліхтарів ніколи і не було, виконані роботи з будівництва. Тепер вулиці, а це переважно приватний сектор і внутрішньодворові території, у темний час доби освітлюються.

Роботи з освітлення вулиць і дворів обласного центру тривають.