Запорізькі посадовці ознайомилися з порядком створення та використання матеріальних резервів

02.06.2022 13:20

Сьогодні, 2 червня, у міськраді пройшла онлайн інформаційна сесія та тему «Створення та використання матеріальних резервів», яку організував Регіональний офіс Програми «U -LEAD з Європою» у Дніпропетровській області.

Програма «U -LEAD з Європою» для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності і розвитку реалізується Європейським Союзом та його країнами-учасницями – Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Цього разу метою інформаційної сесії було ознайомити учасників заходу з Порядком створення та використання матеріальних резервів для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, роз’яснити документальне оформлення створення, зберігання, поповнення та використання матеріальних резервів та механізм фінансового забезпечення.

Спікерами заходу виступили регіональні радники з питань муніципальних фінансів та інвестицій програми «U -LEAD з Європою» у Полтавській та Кіровоградській областях. У онлайн-сесії взяли участь профільні заступники Запорізького міського голови.