Запоріжців запрошують на перший Туристичний Бізнес-форум-2017

13.11.2017 16:25

16 -17 листопада в Виставковому центрі «Козак Палац» пройде масштабний Туристичний Бізнес-форум. Протягом двох днів провідні фахівці та експерти обговорюватимуть нові тенденції і тренди індустрії гостинності.

Сьогодні, 13 листопада, в малому залі міської ради відбулася прес-конференція, на якій організатори розповіли подробиці майбутнього форуму.

- Ми давно говоримо про потенціал розвитку Запоріжжя як туристичного центру. У цьому році була розроблена програма розвитку туризму на наступні три роки. Під час форуму основні положення програми будуть обговорюватися на круглих столах і воркшопах. В ході підготовки програми ми зіткнулися з багатьма факторами, які були успішно вирішені як нашими колегами з інших міст, так і на загальнонаціональному рівні. Нам була необхідна платформа, на якій можна обговорити розвиток туризму в Запоріжжі, а також проблеми внутрішнього туризму. Такий платформою стане Туристичний Бізнес форум, який збере фахівців в сфері розвитку міської та загальноукраїнської туристичної сфери, представників бізнесу, IT-сфери, - розповів заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

До участі у форумі запрошені кращі спікери України: представники Асоціації індустрії гостинності України на чолі з головою Олександром Лієвим, радник першого віце-прем'єр-міністра - міністра економічного розвитку і торгівлі України Іван Ліптуга, відома телеведуча і актриса Ольга Фреймут, Діма Борисов - відомий ресторатор, а також готельєри, представники найбільших авіакомпаній, всеукраїнських та міжнародних ЗМІ та інших впливових гравців туристичного ринку країни.

Також для учасників Форуму будуть організовані майстер-класи по різним напрямкам. Зокрема, 5 кращих рестораторів України проведуть гастрономічні майстер-класи. Для запорожців і гостей заходу організатори підготували різноманітні конкурси та розіграші з подарунками. В рамках форуму відбудеться презентація туристичного порталу Запоріжжя.

Більш детально ознайомитися з програмою і спікерами Туристичного Бізнес Форуму, а також зареєструватися можна на сайті http://ztbf.org/ або на сторінці Форуму в фейсбук www.facebook.com/ztbf.org.