Щодо ситуації на лінії фронту на Запорізькому напрямку

07.06.2022 11:05

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Ситуація на лінії фронту на Запорізькому напрямку залишається незмінною. Минулої доби окупанти активних бойових дій не проводили, але при цьому обстрілювали позиції українських військ вздовж лінії зіткнення у Василівському, Гуляйпільському, Пологівському районах та в районах населених пунктів Донецької області. Окрім того, ворог вів контрбатарейну боротьбу та повітряну розвідку і здійснював артилерійські обстріли в районах сіл Малинівка та Щербаки.

Що стосується захисників Запорізького краю, то вони продовжують тримати оборону та дають ворогу гідну відсіч, знищуючи його зброю, техніку та живу силу. Протягом минулої доби наші воїни ліквідували 14 одиниць особового складу окупантів та ще 8 одиниць поранили. Також силами українських бійців було знищено 5 «Градів», 2 бойові броньовані машини, 4 одиниці автомобільної техніки та один безпілотник. Окрім того, наші воїни захопили та поповнили свій арсенал одним ворожим танком та однією бойовою броньованою машиною окупантів.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям за чудову роботу! Ви на своїй землі і на вашому боці світло та правда. А отже переможемо!

Слава українським героям!