Щодо ситуації на лінії фронту на Запорізькому напрямку

08.06.2022 12:00

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

На окремих напрямках у Запорізькій області окупанти посилюються резервними підрозділами. Також вони розсереджуються для того, щоб уникнути вогневого ураження від українських бійців. Основні сили ворога продовжують концентруватися в районі Оріхова, Гуляйполя та Великої Новосілки Донецької області. Також противник обстрілює позиції українських підрозділів на лінії зіткнення у Василівському, Гуляйпільському та Пологівському районах і в районі населених пунктів Донецької області. Окрім того, рашисти зосереджуються на утриманні захоплених ними територій та продовжують вдосконалювати інженерне обладнання другої лінії оборони.

Що стосується українських воїнів, то вони гідно ведуть оборонну операцію та завдають ворогу втрат. Так, протягом минулої доби наші захисники ліквідували 19 одиниць особового складу противника та ще 14 одиниць поранили. Окрім того, окупанти залишилися без двох складів їхніх боєприпасів. Також Силами оборони на Запорізькому напрямку було знищено шість бойових броньованих машин, три одиниці автомобільної техніки та один міномет.

Дякуємо українським воїнам за те, що ми маємо змогу жити на вільній запорізькій землі. Молимося за кожного нашого захисника і віримо в нашу перемогу!

А переможемо ми обов’язково!

Слава Україні!

Героям слава!