Рух по оновленій дорозі Набережної магістралі відкритий

14.11.2017 12:57

З жовтня в обласному центрі розпочався масштабний ремонт дороги на Набережній магістралі. Підрядники виконали роботи по одній зі сторін руху від вулиці Української у напрямку пішохідного моста, розташованого біля Центрального пляжу. На сьогодні роботи на цій ділянці завершені. Дорога відкрита для руху транспорту.

На Набережній магістралі виконаний ремонт дороги по одній зі сторін руху (від вулиці Української у напрямку пішохідного моста біля Центрального пляжу) на ділянці загальною площею 52 тис. кв. м.

Набережна магістраль одна з найжвавіших доріг міста з інтенсивним потоком транспорту, зокрема, вантажного. Тому для збільшення її терміну експлуатації застосована технологія по влаштуванню двошарового асфальтобетонного покриття.

Нижній шар - асфальтобетон типу А, марки 1 товщиною 10 см. Верхній - марки ЩМА-20, яка класифікується як асфальт високого класу і відрізняється великою міцністю.

Також на даній ділянці Набержної магістралі були виконані роботи по 100% заміні бордюрного каменю, підняті люки та решітки дощоприймачів. Нанесена нова дорожня розмітка.

Зараз підрядники приступили до ремонту дороги в іншому напрямку. Дорожники знімають старе асфальтобетонне покриття та змінюють бордюри. Роботи ведуться від вулиці Української в напрямку Центрального пляжу.