У Запоріжжі нагородили активну молодь

14.11.2017 17:33

В Запоріжжі відбулось чергове засідання сесії Молодіжної ради. Молодь підбивала підсумки роботи, відзначала найкращих, обговорювала майбутні проекти.

Сьогодні відбулася 18 сесія Молодіжної ради при виконкомі міської ради. Сесія розпочалася з привітань лідерів студентського самоврядування та представників молоді, які ведуть волонтерську діяльність, з майбутніми святами - Днем студента та Міжнародним днем ??волонтера. В урочистій обстановці активістам молодіжного руху були вручені грамоти та подяки.

Далі молодіжні лідери приступили до порядку денного. Як зазначив голова Запорізької молодіжної ради Сергій Ільченко, останні два місяці були насичені заходами, в яких була активно задіяна молодь. У цей період засідання сесії не проводилися. Сьогодні члени молодіжної ради підбили підсумки проведеної роботи за жовтень-листопад, намітили плани на майбутній місяць.

- Одна зі знакових подій жовтня - проведення першого молодіжного форуму «Молодіжний погляд». Були озвучені понад 100 пропозицій від молоді Запоріжжя. Взяли участь понад 500 осіб. Результат проведеної роботи - 15 ключових напрямків-проектів, які сьогодні будуть озвучені і запропоновані далі на затвердження депутатам міської ради. Проекти цікаві, і необхідні - впевнений, що будуть вони будуть підтримані для реалізації в 2018 році. Також сьогодні приймаємо нових активних членів Молодіжної ради, - зазначив Сергій Ільченко.

Також запорізька молодь починає готуватися до Новорічних свят. З цією метою сьогодні було створено профільна проектна комісія. Молодіжні лідери обіцяють плідно попрацювати, організувати і провести в місті низку цікавих заходів.