Вітання з Днем медичного працівника

19.06.2022 09:00

Шановні медики!

Вітаю вас із професійним святом – з Днем медичного працівника.

Без перебільшення можу сказати, що вже третій рік поспіль доля випробовує вас на міцність. Спочатку ви мали два роки напруженої боротьби з коронавірусом. Ризикуючи власним здоров’ям, ви і вдень, і вночі працювали у складних умовах і боролися за життя кожного свого пацієнта. І не встигли ви перепочити від епідемії ковіду, як одразу отримали новий, ще більше суворий виклик – повномасштабну війну.

Але якби важко вам не було – ви дуже гідно з усім справляєтеся. І з понаднормовою роботою, і з колосальним навантаженням, і з фізичною та моральною втомою. Від усього серця дякуємо вам за невтомну працю, за вірність клятві Гіппократа, за готовність поділитися часточкою свого серця і за кожне життя, яке ви врятували. Усе це ми дуже й дуже цінуємо.

Сьогодні ви працюєте на дуже важливому фронті і кожного дня, рятуючи і цивільних, і військових, ви робите дуже важливий внесок у боротьбу за нашу незалежність і за нашу майбутню перемогу.

Ви – наші янголи-охоронці у білих халатах. Тримайтеся і бережіть себе, тому що ви усім нам дуже потрібні. Міцного здоров’я вам, мирного неба, сімейного щастя. Нехай за ваш професіоналізм і людяність доля щедро винагороджує вас щастям і добробутом.

Зі святом!

 

Секретар міської ради                                                                           Анатолій Куртєв