Щодо ситуації на лінії фронту на Запорізькому напрямку

20.06.2022 11:05

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

За інформацією Сил оборони Запорізького краю, на даний момент не зафіксовано ніяких даних, які б свідчили про те, що протягом найближчого часу ворог буде вести наступальні дії в напрямках Оріхова, Гуляйполя чи Кам’янського. Як і раніше, ворожі війська продовжують зосереджувати техніку та живу силу у Василівському і Пологівському районах і здійснюють артилерійські обстріли населених пунктів, які знаходяться поблизу лінії розмежування. До речі, наші військові отримали дані про місця проживання окупантів у селі Верхня Криниця Василівського району т а у самій Василівці.

Також наша розвідка продовжує отримувати інформацію про переміщення техніки окупантів. Зокрема зафіксовано прибуття військової техніки та особового складу противника у село Березівка Пологівського району. А у селі Заповітне Василівського району було зафіксовано рух колони вантажівок у напрямку Енергодару. Окрім того, є інформація про рух колони військової техніки і бензовозів між населеними пунктами Василівського району.

Тому зберігаємо спокій і пам’ятаємо про те, що наші воїни чимало бачать і чимало знають, а ще дуже майстерно б’ють ворога. Так протягом минулої доби наші бійці ліквідували 14 одиниць особового складу противника та ще 18 одиниць поранили. Окрім того, було знищено три бойові броньовані машини, спостережний пункт окупантів, опорний пункт ворожого взводу та один бліндаж. А ще, як повідомляє Генштаб, минулої доби найбільших втрат окупанти знову зазнали на Бахмутському та на Запорізькому напрямках.

Дякуємо нашим неймовірним воїнам. Знаємо, що з такими сміливими та вольовими захисниками ми обов’язково переможемо.

Слава Україні!

Героям слава!