Запорізьким дітям презентували віртуальну карту для подорожей Україною

23.06.2022 16:30

Презентація відбулась сьогодні, 23 червня, у дошкільному навчальному закладі №100 «Гармонія». Тепер за допомогою візуалізаційної мапи малеча може здійснити віртуальну мандрівку Україною. Така мапа є частиною освітнього проєкту «Дітям про Україну».

В ході презентації педагоги закладу провели для вихованців дитсадка та їх батьків віртуальну подорож областями нашої країни, познайомили учасників з визначними подіями, пам’ятками архітектури та культурно-духовного мистецтвом.

Проєкт «Дітям про Україну» – це інноваційний проєкт, який базується на використанні сучасних мультимедійних технологій. На інтерактивній мапі України розміщені QR коди з усіма 24 областями країни та АРК Крим. За допомогою QR кодів кожен бажаючий може віртуально здійснити мандрівку в той чи інший регіон за допомогою мобільного телефону або планшета.

- Кожна область розповідає про свої цікавинки, а це і промисловий світ, і тваринний світ, і рослинний світ, це цікаві міста і люди, які прославили цю область, - розповіла директорка ДНЗ №100 «Гармонія» Наталя Канцедал.

Працівники закладу впевнені, що коли відновиться навчальний процес, діти завдяки мапі більше дізнаються про державу та будуть пищатися країною, в якій народились.