Туристичний інформаційний центр святкує свій четвертий день народження

24.06.2022 18:50

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Туристичний інформаційний центр святкує свій четвертий день народження

Це унікальний осередок, який об'єднав під одним дахом інформаційний центр для гостей нашого міста та громадсько-мистецький хаб, де проводилися виставки українських та запорізьких митців, різноманітні лекції, семінари, заходи.

За роки існування ТІЦ прийняв понад 35 тисяч гостей. Було організовано та проведено понад 500 заходів, 200 групових екскурсій та 500 індивідуальних турів містом, продано понад 2.5 тисячі сувенірів з міською айдентикою.

Було відкрито дві філії ТІЦу: у Міжнародному аеропорту "Запоріжжя" та на залізничному вокзалі. Цьогоріч ми мали б відкрити й центр для туристів на острові Хортиця. Але все змінила війна.

Нині на базі ТІЦу створено гуманітарний штаб. Колектив активно долучився до допомоги нашим захисникам, вимушеним переселенцям. Також працівники консультують усіх, хто звертається за інформаційними роз'ясненнями - і переселенців, і мешканців Запоріжжя.

Хочу привітати колектив Туристичного інформаційного центру зі святом та подякувати їм за невтомну працю та допомогу тим, хто опинився нині у скрутному становищі.

Бажаю якнайшвидше повернутися до звичної роботи, та радувати нас крутими проєктами та амбітними ініціативами!

Facebook https://www.facebook.com/anatoliikurtiev

Instagram http://instagram.com/anatolii_kurtiev