Володимир Буряк: «У нас є всі підстави для того, щоб розпочати будівництво пасажирського терміналу в запорізькому аеропорту»

17.11.2017 12:08

Сьогодні пройшло засідання виконавчого комітету Запорізької міської ради. На початку засідання міський голова Володимир Буряк поінформував присутніх про підписання 14 листопада договору на будівництво пасажирського терміналу в запорізькому аеропорту.

Міський голова повідомив, що договір був підписаний договір між КП «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» і ТОВ «Альтіс-Констракшн».

- Це знакова подія для Запоріжжя. Ми довго йшли до цього. Тепер є всі підстави для того, щоб розпочати будівництво вже в поточному році, - зазначив Володимир Буряк.

Договірної термін завершення об'єкта - четвертий квартал 2019 року. Заявлена підрядником вартість будівництва - майже 530 мільйонів гривень.

- Була проведена велика робота, щоб початок будівництва став реальністю. Багато хто в це не вірив. Хочу подякувати Прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману, віце-прем'єр-міністру Володимиру Кістіону. Завдяки їхній підтримці ми досить швидко пройшли всі необхідні узгодження, - сказав Володимир Буряк.

Міський голова підкреслив, що будівництво об'єкта стартує в 2017 році. Кошти в бюджеті Запоріжжя є. Також фінансування на продовження робіт буде закладено в бюджеті міста на 2018 рік.