У Комунарському районі відбулась зустріч з керівниками ОСББ та ЖБК

17.11.2017 14:38

У приміщенні районної адміністрації по Комунарському району проведено зустріч з керівниками ОСББ та ЖБК. Захід мав інформаційно-роз’яснювальний характер з актуальних питань сьогодення: початок опалювального сезону, утримання прибудинкових територій і призначення субсидій населенню.

Представники управління праці та соціального захисту населення по Комунарському району розповіли про порядок призначення субсидій громадянам. Керівники ОСББ та ЖБК отримали відповіді на запитання, які їх цікавили.

Під час зустрічі підіймалось питання звільнення прибудинкової території від самовільно встановлених гаражів. Заступник голови районної адміністрації Ігор Подолянець зазначив, що існує така проблема, що районною адміністрацією направлено листа до інспекції з благоустрою міської ради щодо необхідності опрацювання Порядку про звільнення території міста від самовільно встановлених гаражів.

Також до відома присутніх було доведено інформацію про утримання прибудинкових територій в осінній – зимовий період: прибирання листви, гілля тощо.