У центрі Запоріжжя тривають роботи з благоустрою

30.06.2022 17:40

У Вознесенівському районі вже місяць активно наводять лад на прибудинкових територіях. Комунальники не тільки вивозять сміття, а ще й кронують і видаляють аварійні дерева, на які мешканці скаржились.

Так, вздовж тільки однієї з вулиць десять таких аварійних дерев. Одразу на місці кожне з них після видалення пиляють на дрова. Подібних заявок від мешканців чимало, тож видаляти насадження будуть і надалі. У Вознесенівській райадміністрації зазначають: роботи з кронування та ліквідації аварійних дерев тривають майже місяць.

- Ми працюємо кожного тижня, практично кожного дня, зважаючи на те, що зараз є проблеми з паливно-мастильними матеріалами. Ми провели всі тендерні процедури ще до початку бойових дій і я дуже щасливий, що ми наразі вже місяць як відновили виконання цих робіт. Це санітарна чистка нашої території, вивезення сміття, кронування дерев, знесення аварійних дерев, покіс трави, ремонт дитячих майданчиків, - зазначив голова Вознесенівської райадміністрації Віталій Лисенко.

Роботи на вул. Незалежної України, 82 б планують закінчити найближчим часом. Сюди також привезуть дробарку, аби утилізувати усі гілки на друзки.