Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

04.07.2022 11:10

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Сьогодні ми вітаємо з професійним святом тих, хто щодня стоїть на варті спокою нашого міста - співробітників Національної поліції України.

В умовах повномасштабної війни нам з вами особливо важливо бути впевненими у тому, що у Запоріжжі є Закон і Порядок і що спокій, а також права та свободи кожного мешканця нашого міста надійно захищені. І саме завдяки професійній роботі наших поліцейських така впевненість у нас є. І вона стовідсоткова.

Шановні поліцейські, службовці та ветерани Національної поліції! Дякуємо вам за вашу невтомну працю, за вірність присязі та за те, що несете свою службу з честю та гідністю. Міцного вам здоров’я, професійних успіхів, вірних товаришів та надійного сімейного тилу. Зі святом!

А тепер, за традицією, про ситуацію на фронті на Запорізькому напрямку. За останню добу суттєвих змін вона не зазнала. Окупанти продовжують концентруватися на утриманні зайнятих ними рубежів. При цьому чимало з них усіма силами намагаються уникнути бойових дій і просто імітують зіткнення з українськими підрозділами. Так за інформацією нашої розвідки, рашисти, які заселилися до санаторію, розташованого поблизу Енергодару, кожного вечора зображають вогневі зіткнення з нашими бійцями. У своїх спектаклях окупанти нібито «обороняють» свої позиції і начебто «знищують» українські диверсійно-розвідувальні групи, а ще безпілотники та плавзасоби. Більше того, потім вони звітують про свої фальшиві досягнення вищому командуванню і отримують за це додаткові боєкомплекти та грошові винагороди. Але основна причина їхніх постановок – це те, що така імітація дуже зменшує шанси їхнього підрозділу потрапити на справжні лінії бойового зіткнення з українськими воїнами. Насправді окупанти просто дуже бояться загибелі від рук наших бійців.

І правильно й роблять. Тому що розплата буде неминучою.

Вони відправляться до пекла, а ми переможемо.

Слава Україні!

Героям слава!