Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

07.07.2022 11:15

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

На Запорізькому напрямку окупанти зосереджуються на покращенні свого тактичного положення та на тому, щоб виявити слабкі місця в обороні наших воїнів. Також противник продовжує здійснювати систематичний вогневий вплив по позиціям українських захисників. Так протягом минулої доби вздовж усієї лінії зіткнення було зафіксовано 44 ворожих обстріли із танкового озброєння, реактивної та ствольної артилерії.

При цьому значна кількість окупантів продовжує вдаватися до дезертирства. Одна з причин таких дій полягає в тому, що вони дуже бояться нової високоточної зброї, яку захисники Запорізького краю отримали від наших західних партнерів. За інформацією української розвідки, після того, як з цієї зброї були атаковані ворожі військові об’єкти, на тимчасово окупованій території нашої області рашисти почало масово панікувати та полишати склади і бази з озброєнням та технікою. Цих горе-дезертирів, наляканих Хімарсами, тепер будуть розшукувати фсбшники, які з відповідним завданням вже прибули до тимчасово окупованих населених пунктів Запорізького регіону.

Тож ми дякуємо іноземним партнерам України за підтримку та за зброю, одна назва якої примушує ворога тікати з нашої козацької землі.

Разом переможемо!

Слава Україні!

Героям слава!