В Україні відзначають День родини

08.07.2022 13:00

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Запоріжці!

Сьогодні у нашій країні відзначається День родини, і я вітаю вас з цим прекрасним святом.

Є така цитата: «Що таке сім’я? Це люди, яким ти потрібен. В радості і горі, в дрібницях або в цілому, вони приходять в потрібну хвилину і залишаються з тобою, не дивлячись ні на що». І так і є. Адже для кожного з нас родина – це любов, турбота і тепло. Це затишна домівка, дитячий сміх та рідні обійми. А ще сім’я - це найближчі люди, які завжди один одного вислухають, підтримають та нададуть один одному сил.

Головне, що я хочу сьогодні побажати нашим родинам - це те, щоб усі сім’ї, яких розлучила війна, змогли якнайшвидше возз’єднатися. Щоб усі жінки, які виїхали з міста у пошуках безпеки для своїх дітей, якнайшвидше зустрілися зі своїми чоловіками. Щоб живими і неушкодженими прийшли з фронту усі захисники та захисниці. Щоб кожен і кожна дочекалися з війни чоловіка чи дружину, маму чи тата, сестру чи брата, доньку чи сина. І щоб усі ми мали найціннішу у світі можливість – просто обійняти того, кого любиш.

А ще хочу сказати, що хоч війна і несе нам багато горя, але вона все одно не може зупинити плин життя. Підтвердженням цьому є те, що починаючи з 24 лютого, у Запоріжжі народилося вже 906 дітей. І усі ці малюки – це наше майбутнє, заради якого ми обов’язково переможемо.

Ще раз вітаю зі святом усі запорізькі родини. Затишку вам, міцного здоров’я, добробуту і обов’язково української перемоги.

А наостанок, за традицією, кілька слів про ситуацію на фронті. На Запорізькому напрямку окупанти продовжують концентруватися на тому, щоб покращити своє тактичне положення. А ще вони роблять те, що ми з вами дуже любимо. А саме – самоліквідовуються. Так за інформацією української розвідки, нещодавно поблизу села Нескучне підрозділ реактивної артилерії рашистів наніс вогневе ураження своїх же позицій. Як результат, один окупант загинув, а ще двоє отримали поранення. Також підтверджено знищення ворожого складу боєприпасів.

Ми дуже цінуємо такі кроки окупантів, які наближають нашу перемогу.

А вона обов’язково буде!

Слава Україні!

Героям слава!