Захисникам Запорізького краю передали ще один автомобіль

08.07.2022 19:30

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Захисникам Запорізького краю служитиме ще один автомобіль, придбаний на кошти небайдужих запоріжців

Місто продовжує системно допомагати нашим військовим в рамках Меморандуму про співпрацю міської влади та волонтерських і благодійних організацій

Сьогодні передали для потреб ЗСУ автомобіль «Nissan». Збір на його придбання організував запорізький волонтер - депутат Запорізької міської ради Сергій Дергачов. Пригоном автівки та її техобслуговуванням перед відправкою на фронт займався місцевий бізнесмен Роман Ткаченко. Тепер позашляховик допомагатиме нашим захисникам виконувати бойові завдання на передовій.

Дякую нашим волонтерам та кожній людині, яка долучилася до збору на авто. Разом ви забезпечили бійців дуже необхідним для них транспортом і в черговий раз продемонстрували неабияку згуртованість. Запоріжці – неймовірні люди, а це означає, що перемога обов’язково буде за нами.

Також висловлюю величезну подяку нашим захисникам і захисницям, які знаходяться на фронті. Лише завдяки вашій героїчній та самовідданій роботі у Запоріжжі зараз відносно тихо і лише завдяки вам ми можемо щоранку зустрічати новий день.

Слава українським героям! Хай автомобіль від запоріжців служить вам якомога довше!

Нагадаю, з актуальною інформацією ви також можете ознайомитись на моїх сторінках у соцмережах:

Facebook https://www.facebook.com/anatoliikurtiev

Instagram http://instagram.com/anatolii_kurtiev