Щодо ремонту житлового фонду у Запоріжжі

08.07.2022 20:00

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Сьогодні розповім вам кілька слів про результати роботи житлово-комунального сектору міста за перші шість місяців поточного року. Зокрема про ремонт та відновлення запорізького житлового фонду.

Так протягом першого півріччя житловиками було виконано ряд планових робіт, серед яких ремонти покрівель і внутрішньобудинкових систем постачання теплової енергії та гарячої води, ремонт та заміна вікон у під’їздах, фарбування газопроводів, ремонти цоколю та ціла низка інших робіт. Також виконувалися планові роботи на внутрішньобудинкових інженерних мережах електропостачання, водопостачання та каналізації житлових будинків.

Окрім виконання планових робіт, комунальні підприємства та керуючі компанії займалися і ліквідацією наслідків ворожих обстрілів. Загалом було відремонтовано майже 2700 квадратних метрів зруйнованих вибухами покрівель та близько двох тисяч розбитих і пошкоджених вікон.

Також, за рахунок коштів міського бюджету, протягом першого півріччя ремонтувалися квартири в житловому будинку по вулиці Сержанта Медведєва, 7, який у серпні минулого року постраждав від пожежі. На сьогодні ремонтно – відновлювальні роботи вже проведено в семи квартирах. Ще в трьох квартирах роботи продовжуються.

Окрім того, такі ж роботи розпочато у будинку на проспекті Соборному, 234. У минулі роки цей будинок зазнав деформації.

Також в ході капітального ремонту проводяться роботи з благоустрою прибудинкової території двох будинків в Хортицькому районі по проспекту Інженера Преображенського, 23 та 25.

Хочу вкотре подякувати нашим працівникам житлово-комунального господарства, які підтримують життєдіяльність і благоустрій міста навіть у такі непрості часи повномасштабної війни.

Усі разом переможемо і все буде Україна!

Тихої усім ночі!