Вітання з Днем Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості

17.07.2022 08:15

Шановні металурги!

Щиро вітаю вас із професійним святом – з Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. Як би не змінювалися у процесі розвитку цивілізації технологічні процеси, а видобуток руди та виробництво металу залишаються першоосновою світової економіки. Майже століття тому наше місто почало перетворюватися на крупний індустріальний центр. І сьогодні Запоріжжя - вже лідер металургійної промисловості країни, який не втрачає провідних позицій в державній економіці.

У металургійній промисловості нашого міста працюють десятки тисяч запоріжців. Причому працюють вони цілими династіями, збагачуючи набутий досвід поколінь новітніми технологіями. Вірними цій професії залишаються сильні і загартовані духом люди. Адже кожен наш металург зараз на своїй лінії фронту. Хтось залишився на своєму робочому місці і щодня працює на благо економіки та обороноздатності нашого міста та країни. А хтось зараз на фронті, де буває ще гарячіше, ніж біля плавильної печі. У кожного з вас своя передова, але усі ви робите спільну справу - виковуєте українську Перемогу.

Бажаю усім запоріжцям, причетним до виробництва металу, стійкості і доброго здоров’я, родинної радості і мирного неба. І нехай усі металурги повернуться переможцями до своєї мирної праці і продовжать свою справу на благо рідного Запоріжжя.

Зі святом вас, дорогі земляки!

 

Секретар Запорізької міської ради                                                            Анатолій Куртєв

 

Відеопривітання з Днем металурга