Щодо наслідків російських обстрілів

14.07.2022 11:10

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Запоріжці!

Кількість людей, які постраждали від учорашнього ракетного обстрілу, вже зросла до шістнадцяти чоловік. Семеро з них у стані середньої тяжкості і перебувають зараз у лікарнях. Ще дев’ять отримали амбулаторну допомогу. Цей безглуздий та цинічний обстріл – це чергове порушення рашистськими військами законів і звичаїв війни та терор цивільних людей. За фактом обстрілу вже відкрито відповідне кримінальне провадження та розпочато досудове розслідування.

Також від злочинних обстрілів окупантів продовжують страждати і мешканці інших населених пунктів нашої області. Минулої доби рашисти знову зруйнували об’єкти цивільної інфраструктури у Степногірську і Кам'янському Василівського району, а також у селі Новояковлівка Запорізького району.

На цьому перелік воєнних злочинів, які орки чинять на запорізькій землі, не закінчується. За інформацією української розвідки, окупанти погрожують фермерам нашої області зброєю та вимагають від них сплати так званих «податків». За це вони обіцяють допомогу з паливо-мастильними матеріалами та зі збором урожаю. Але своїх обіцянок не виконують і усі їхні дії вкотре зводяться до звичайного рекету та мародерства.

Ця армія нелюдів, крадіїв та вбивць ніколи не здолає Україну.

Ми обов’язково переможемо. А зло обов’язково буде покаране.

Слава Україні!

Героям слава!