Анатолій Куртєв провів прийом громадян

15.07.2022 16:20

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Окрім виконання своїх посадових обо`язків у Запорізькій міській раді, продовжую працювати і як депутат Шевченківського району. Кожні два тижні проводжу депутатські прийоми та надаю допомогу людям, які до мене звертаються.

Черговий прийом відбувся вчора. Більшість людей прийшли до мене з проханням про фінансову допомогу на дороговартісне лікування – майже усі вони потребують оперативних втручань та довгої подальшої реабілітації.

Також за матеріальною підтримкою до мене звернулися мешканці вулиці Фонтанної, приватні будинки яких наприкінці травня постраждали від ракетних обстрілів. До речі, це вже не перше подібне звернення і частина людей, оселі яких зазнали тоді руйнувань, вже отримали відповідну фінансову допомогу з мого депутатського фонду.

Окрім того, учора надійшло кілька звернень щодо сприяння в підключенні електропроводів до загальної мережі та встановлення внутрішньодомових приладів обліку теплової енергії. Також було одне звернення щодо розгляду можливості організації торгівлі на певних локаціях.

Головний принцип, якого намагаюся дотримуватися на своїх прийомах – це опрацювання усіх звернень у невідкладному порядку та швидке прийняття рішень про виділення допомоги.

А ще мені завжди додають сил та натхнення люди, які приходять до мене на прийом для того, щоб самим запропонувати допомогу Запоріжжю. Якраз на учорашньому прийомі мав нагоду познайомитися з такою людиною. Пан Олег є професором та доктором політичних наук, має великий досвід в управлінні і може принести чимало користі рідному місту. Тож будемо з ним на зв?язку.

Нагадаю, що мешканці Шевченківського району можуть прийти до мене на прийом кожного другого та четвертого четверга місяця, з 17.00 до 19.00. Проводиться прийом у депутаській приймальні Шевченківської районної адміністрації.

Facebook https://www.facebook.com/anatoliikurtiev

Instagram http://instagram.com/anatolii_kurtiev.