Щодо роботи запорізьких Центрів надання адміністративних послуг

15.07.2022 20:10

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Наші міські центри надання адміністративних послуг не лише продовжують активно працювати під час дії воєнного стану, а ще й адаптуються до нових умов та викликів, спричинених зокрема збільшенням вимушеної міграції. Про це свідчить той факт, що цього року в запорізьких ЦНАПах було запроваджено ряд нових додаткових адмінпослуг. Серед них - прийняття заяв від містян про тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, оформлення компенсації витрат за таке розміщення, прийняття повідомлень про пошкоджене майно, оформлення декларацій про провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану та низка інших адмінпослуг. Усього через запорізький ЦНАП та його територіальні підрозділи зараз можна отримати 249 видів послуг.

До речі найбільшим попитом у першому півріччі поточного року користувалися саме послуги, пов?язані з розміщенням внутрішньо переміщених осіб та з компенсацією за їхнє поселення. А після відновлення доступу до Державних реєстрів містяни почали також активно користуватися послугами у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, а також державної реєстрації права власності на нерухоме майно.

Загалом за перші шість місяців поточного року спіробітники ЦНАПів надали запоріжцям більше двадцяти тисяч консультацій та майже шістнадцять тисяч адмінпослуг.

Дякую адміністраторам центрів за гарну та ефективну працю навіть в умовах такого сильного навантаження.

Разом переможемо.

Тихої усім ночі.