Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

16.07.2022 12:00

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Сьогодні своє професійне свято відзначають наші бухгалтери – віртуози чисел та майстри звітів. Їхня праця – це важлива складова роботи будь-якого підприємства, як державного, так і приватного. Бухгалтери - це спеціалісти, які тримають руку на пульсі законодавчих нововведень, весь час навчаються та регулярно опановують нові програми. Це фахівці, які дійсно тримають економічний фронт нашого міста і країни, адже без їхніх важливих знань та вмінь економічні процеси просто не працюватимуть. Вітаємо наших шановних бухгалтерів! Бажаємо вам, щоб у вас завжди сходилися усі цифри, і щоб робота приносила вам задоволення та матеріальний достаток. Міцного здоров’я, родинного затишку та обов’язково мирного неба. Зі святом!

Тепер кілька слів про ситуацію на лінії фронту на Запорізькому напрямку. На цей час суттєвих змін вона не зазнала. Противник, як і раніше, концентрується на утриманні зайнятих рубежів та веде обстріли наших позицій вздовж усієї лінії зіткнення. Протягом минулої доби було зафіксовано 66 таких обстрілів. Наші воїни у свою чергу відповідають ворогу гідними та професійними діями та надійно захищають рідну землю. Дякуємо їм за якісну роботу та за цей новий субботній день.

І наостанок хочу вкотре звернутися до вас з дуже й дуже наполегливим проханням. Ви усі бачите, що відбувається зараз в українських містах. Ворожі ракети, як і ті, хто їх запускає, не мають ні серця, ні жалю, ні совісті. Учора від рашистських обстрілів загинули люди у сусідньому Дніпрі. Вночі був прильот в Одесі. Рано вранці знову обстріляли Миколаїв. Тому, будь ласка, не нехтуйте сповіщеннями про повітряну небезпеку. Ми ж усі хочемо живими дочекатися нашої перемоги та побачити її на власні очі. Правда ж? Тому бережіть себе та своїх рідних.

Обов’язково переможемо і все буде Україна!

Слава Україні!

Героям слава!