Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

21.07.2022 11:35

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Протягом минулої доби на Запорізькому напрямку ворог активних бойових дій не проводив, але обстрілював позиції наших захисників вздовж усієї лінії зіткнення. Зокрема було зафіксовано обстріли в районі Гуляйполя та Кам?янського.

При цьому день за днем окупанти продовжують руйнувати села та міста нашого регіону. Учора співробітники Нацполіції отримали ще 28 повідомлень про руйнування звичайних цивільних будівель. Рашистська зброя поцілила в чотири населених пункти Запорізького району. Постраждали Тернувате, Зарічне, Магдалинівка та Комишуваха. Також від дій окупантів продовжують потерпати села та міста Пологівського району.

За усі руйнування і вбивства кожна рашистська істота буде відповідати сповна. І окупанти самі чудово це розуміють. Багато хто з них боїться українських воїнів і вирішує звільнятись. За інформацією Генштабу Збройних сил України, серед рашистів спостерігається тенденція щодо звільнення значної частини того особового складу, який проходив службу за короткостроковими контрактами. Також більшість російських військових відмовляється подовжувати довготермінові контракти, дія яких закінчилась.

Тож побажаємо окупантам якомога скоріше звільнити від самих себе українські території!

Віримо в наших захисників та в перемогу України!

Слава Україні!

Героям слава!