Міжнародні партнери проведуть у Запоріжжі інформаційну кампанію

21.07.2022 16:25

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- БФ Доркас - міжнародний благодійний фонд, який забезпечує надання гуманітарної допомоги людям, які вимушено залишили свої домівки та опинилися у скрутному становищі. Наразі організація разом із партнерами реалізує низку проєктів в Україні.

У Запоріжжі вони пропонують разом з міжнародною компанією Wodan Securiti International (Водан Сек'юріті Інтернешнл) провести інформаційно-роз’яснювальну кампанію з підготовки місцевого населення до евакуації (на випадок її можливої потреби). Така кампанія допоможе запоріжцям навчитися швидко орієнтуватися в надзвичайних ситуаціях. Особлива увага під час тренінгу буде приділятись вразливим категоріям. Для людей підготують інструкції з поясненням кожної фази евакуації, зазначенням безпечних маршрутів та вмістом тривожної валізи. Важливо, щоб кожна родина в нашому місті була в абсолютній безпеці.

Також представники БФ Доркас передадуть до нашого міста гігієнічні набори та нададуть допомогу в облаштуванні шелтерів.

Хочу подякувати нашим міжнародним партнерам за увагу до Запоріжжя, мешканців та гостей міста. Сподіваюся, що наша подальша співпраця буде плідною, а набуті знання зроблять нас тільки сильнішими.

Нагадаю, з актуальною інформацією ви також можете ознайомитись на моїх сторінках у соцмережах

Facebook https://www.facebook.com/anatoliikurtiev

Instagram http://instagram.com/anatolii_kurtiev.