Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

22.07.2022 11:50

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Триває сто сорок дев'ята доба героїчної боротьби українського народу за звільнення рідної землі від наших хворих на голову сусідів. День за днем величні українські воїни мужньо б'ють ворога і демонструють усьому світові свою незламність та високий професіоналізм. У тому числі й на Запорізькому напрямку. Захисники нашого краю міцно тримають рубежі та дають гідну відсіч армії вбивць та мародерів.

За минулу добу ситуація на лінії зіткнення суттєвих змін не зазнала. Ворог як і раніше зосереджує свої основні зусилля на утриманні зайнятих рубежів та на обстрілі позицій українських військових по всій лінії зіткнення. Зокрема ворожі обстріли було зафіксовано в районі населених пунктів Запорізького, Василівського та Пологівського районів.

Наші захисники у свою чергу передають оркам гарячі привіти. За інформацією Генштабу, українська авіація та ракетно-артилерійські підрозділи продовжують успішно наносити вогневе ураження по живій силі та військовій техніці окупантів. Через значні втрати рашисти відмовляються йти в бій та вдаються до саботажу. А чим більше саботажу та дезертирів буде серед орків, тим легше буде працювати нашим захисникам.

Віримо в наших воїнів і в нашу перемогу!

Слава Україні!

Героям слава!