Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

27.07.2022 11:40

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

На Запорізькому напрямку ворог продовжує систематично обстрілювати з танкового озброєння і артилерії позиції наших захисників та цивільну інфраструктуру нашого регіону. Протягом минулої доби ворожі обстріли по позиціях були зафіксовані в районі Гуляйполя та Кам’янського.

Також від вогню окупантів знову постраждало село Юрківка Запорізького району та місто Оріхів і село Мала Токмачка Пологівського району. Загалом учора було зафіксовано 13 фактів руйнувань цивільної інфраструктури нашої області.

Що стосується самого Запоріжжя, то ситуація в ньому стабільна. Завдяки надійним укріпленням на підступах до міста та завдяки професійній і злагодженій роботі українських військових Запоріжжя продовжує залишатися міцною та надійною фортецею. Ми впевнені, що наша козацька земля ворогу не по зубах. Але при цьому ми з вами завжди повинні пам?ятати про існування можливої загрози з неба. Тож в жодному разі не ігноруйте повітряну тривогу. Бережіть себе, адже життя кожного з вас – це найбільша цінність нашого міста та країни.