Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

29.07.2022 11:54

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

«Ситуація на Запорізькому напрямку залишається практично незмінною». Саме з цих слів зараз починається майже кожен наш ранок. І сьогодні своє професійне свято відзначають одні з тих героїв та героїнь, які разом з іншими українськими воїнами тримають цю ситуацію. Їхнє бойове гасло – це легендарний вислів князя Святослава Хороброго «Іду на ви!», їхній талісман – це вовкулака, а назва їхнього неофіційного гімну «Тихо прийшли, тихо пішли». Вони – це українські спецпризначенці, військові Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

Сили спеціальних операцій – це окремий молодий рід військ. Молодий, але талановитий, досвідчений, сильний, тренований та укомплектований справжніми професіоналами, здатними виконувати надскладні та надважливі завдання.

Вітаємо усіх наших захисників та захисниць, причетних до цього свята. Від усього серця дякуємо за вашу роботу, за ваш патріотизм, за вашу мужність та хоробрість. Бажаємо міцного здоров?я та успіхів у такій почесній та відважній справі. І обов?язково повертайтеся додому живими та здоровими.

Віримо у вас і захоплюємося вами!

Знаємо, що з такими синами та доньками Україна обов?язково переможе ворога!

Слава Україні!

Героям слава!