Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

01.08.2022 11:05

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

За інформацією Генерального штабу, на Запорізькому напрямку йде перегрупування рашистських військ. Разом з тим окупанти продовжують зосереджуватися на утриманні зайнятих рубежів та здійснюють артилерійські обстріли позицій українських захисників вздовж усієї лінії зіткнення. Протягом минулої доби ворожі обстріли було зафіксовано в районах низки населених пунктів Пологівського району та поблизу Кам’янського. Окрім того, противник продовжив атакувати з неба та завдав авіаційних ударів неподалік кількох населених пунктів на Оріхівщині та у Василівському районі.

Також від терористичних дій окупантів знову постраждала цивільна інфраструктура сіл Юрківка і Таврійське Запорізького району. Загалом за минулу добу до поліції надійшло 8 повідомлень про руйнування мирних об`єктів нашого регіону.

День за днем рашисти несуть горе на нашу землю та нищать наші міста та села. Але є те, що вони не зможуть знищити ніколи. Це віра в нашу Перемогу і впевненість в українських захисниках та захисницях, які гідно тримають стрій та героїчно боронять рідну Батьківщину.

Обов?язково переможемо!

Слава Україні!

Героям слава!