Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

02.08.2022 11:45

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Розпочалася сто шістдесята доба героїчного протистояння українців рашистькій навалі. Минула ніч у нашому місті пройшла відносно спокійно. Відносно, тому що лунала всього одна повітряна тривога. На жаль, зараз такі ночі у нашому місті бувають нечасто і тому спокійний сон став для нас справжньою цінністю. Але ще більшою нашою цінністю є те, що ми маємо змогу засинати та прокидатися в рідному, вільному, українському Запоріжжі. І ми щохвилини дякуємо за це нашим Збройним Силам.

Що стосується ситуації на Запорізькому напрямку, то на цей час обстановка на лінії розмежування залишається практично незмінною. Ворог продовжує зосереджуватися на утриманні зайнятих рубежів та обстрілює позиції наших військ із танкового озброєння, реактивної та ствольної артилерії. Учора рашистські обстріли було зафіксовано на Оріхівщині та Гуляйпільщині.

У свою чергу захисники та захисниці Запорізького краю тримають під надійним захистом рідну землю та рідне небо і героїчно б’ються за те, щоб ніяка наволоч не мала можливості встановлювати свої рашистські закони на нашій українській землі!

Слава Україні!

Героям слава!