У Запоріжжі проходить Міжнародний турнір з настільного тенісу

25.11.2017 19:42

Протягом двох днів в обласному центрі проводиться масштабний турнір з настільного тенісу. З'їхалися гравці з усієї України.

Сьогодні відбувся перший день V Міжнародного турніру з настільного тенісу «CUP - V of Mikhaila Popova». На спортивному майданчику ПС «Запоріжалюмінбуд» були встановлені тенісні столи, тут одночасно граюли декілька пар спортсменів.

Організатори зазначають, що в такому форматі турнір проводиться вперше. Бажання взяти участь виявили понад 100 гравців в настільний теніс.

Змагаються всі бажаючі - як професіонали, так і аматори. Змагання проводяться серед жінок і чоловіків (без обмежень за віком), також змагаються школярі.

На урочистому відкритті турніру з настільного тенісу учасників привітав і побажав їм перемог заступник міського голови Анатолій Пустоваров. Міська влада приділяє підвищену увагу розвитку спорту, залученню городян до здорового способу життя. За останні два роки в Запоріжжі з'явилися більше сотні спортивних майданчиків. У районах міста при навчальних закладах відкриваються багатофункціональні стадіони. Дитячо-юнацькі спортивні школи поповнюються новим спортивним інвентарем. Анатолій Пустоваров підкреслив, що настільний теніс у місті також розвивається. І найкращим підтвердженням цього є Міжнародний турнір, який зібрав як ніколи велику кількість учасників.

Завтра, 26 листопада пройде другий день турніру.

Переможці будуть відзначені грамотами, кубками, медалями та цінними призами. Призовий фонд складає 15800 грн.