В обласному центрі тривають ремонти доріг і тротуарів

28.11.2017 14:55

КП «ЕЛУАШ» виконало середній ремонт доріг більше ніж на 80 вулицях Запоріжжя. Також приводяться до ладу тротуари і дороги в міських дворах.

У 2017 році в Запоріжжі істотно збільшився обєм середніх ремонтів доріг. Якщо раніше в місті «латали ями», то тепер акцент робиться на заміну великих ділянок магістралей.

Основний обсяг дорожніх робіт в Запоріжжі виконує комунальне підприємство «ЕЛУАШ». Також магістралі в місті ремонтують і інші підприємства - переможці тендерів.

Як повідомляють в КП «ЕЛУАШ», підприємство завершило роботи з середнього ремонту доріг в Запоріжжі. На сьогодні таким чином відремонтована проїжджа частина загальною площею 310 тис. кв. м - це більше 80 міських магістралей у всіх районах Запоріжжя. В тому числі приведені до ладу ділянки доріг на під'їздах до міста, по головній вулиці - проспекту Соборному (від вул. Української до вул. Фортечної і від вул. 12 Квітня до вул. Михайла Гончаренка).

Зараз, щоб підтримувати міські магістралі в належному технічному стані, комунальники виконують ямкові ремонти на всіх центральних дорогах обласного центру. Це вулиці Сталеварів, Рекордна, Вроцлавська, Теплична, Червона, Моторобудівників, Гоголя та інші.

Також фахівці КП «ЕЛУАШ» продовжують приводити до ладу тротуари. Ремонти виконуються на ділянках пішохідних зон Шевченківського району по вулиці Чарівній (обсяг 1,5 тис. кв. м), Олександрівського - по вулиці Запорізькій (600 кв. м), Комунарського - по вулиці Ситова (700 кв. м). Всього КП «ЕЛУАШ» планує відремонтувати до кінця року тротуари загальною площею понад 46 тис. кв. м. Роботи включають в себе вкладання асфальтобетонного покриття, заміну бордюрів.