Щодо ситуації на Запоріжжі

12.08.2022 11:30

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Цього року ми вперше відзначаємо День молоді не у червні, як це було раніше, а в серпні, разом з усім світом. І сьогодні ми вітаємо наших юнаків та дівчат з цим святом і бажаємо їм бути незламними та сильними духом у ці непрості часи, коли українська молодість обпалена війною.

Хочу сказати, що наша молодь – сильна, мужня, розумна, амбіційна, патріотична. Це люди, які нічого не бояться, люди, які знають, чого хочуть, люди, які дійсно люблять свою країну всім серцем. Ми дуже вдячні усім нашим юнакам та дівчатам, які працюють зараз на всіх фронтах – і тим, хто на передовій, і тим, хто займається волонтерством, і тим, хто підіймає економіку країни.

Зі святом вас, шановна запорізька молодь. І нехай попри всі негаразди сьогодення у вашому житті завжди буде місце і романтиці, і цікавому дозвіллю, і творчим пошукам, і своєчасній реалізації талантів. Якнайшвидшої перемоги та мирного неба!

І традиційно кілька слів про ситуацію на Запорізькому напрямку. Протягом минулої доби обстановка на лінії зіткнення не зазнала суттєвих змін. Ворог продовжує утримувати раніше зайняті рубежі та обстрілювати позиції українських військових. Зокрема вчора обстріли було зафіксовано в районі населених пунктів Пологівського та Василівського районів. А біля села Малі Щербаки Василівського району рашисти завдали авіаудару.

Також путінські окупанти продовжують нещадно гатити по нашим мирним містам та селам. Тільки учора правоохоронці отримали одинадцять повідомлень про руйнування об`єктів цивільної інфраструктури в селах на Оріхівщині, а також у самому Оріхові та у селі Трудове Пологівського району.

Так, наш ворог – підступний та цинічний, але рашистські підлість та цинізм – це не запорука перемоги. Запорука перемоги – це українська честь, українська лють та український патріотизм.

Саме тому ми обов`язково переможемо!

Слава Україні!

Героям слава!