Щодо ситуації у Запоріжжі та області

13.08.2022 12:05

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Учора рашистські терористи вчинили черговий воєнний злочин проти мирного населення нашого міста та області. Близько сьомої вечора окупанти нанесли ряд ударів по інфраструктурних об?єктах одного з районів Запоріжжя. У результаті ворожої атаки було пошкоджено територію двох підприємств та потрощено декілька автомобілів.

Та на цьому путінські злочинці учора не зупинилися та обстріляли ще й передмістя Запоріжжя та інші населені пункти області. Від рашистських снарядів постраждали села Бабурка та Розумівка. Окрім того, артилерійським вогнем були атаковані населені пункти Пологівського району: ворожа арта зруйнувала будинки мирних людей на Оріхівщині та декілька адмінспоруд на території виправної колонії в селі Мала Токмачка.

За фактами цинічних обстрілів вже відкрито кримінальні провадження.

Рашистські істоти обов’язково будуть відповідати за свої дії. І не залежно від того, чи буде їхня кара вдягнена у форму Збройних сил України, чи на ній буде мантія судді, у будь-якому разі окупанти розплатяться по повній. Бо свята українська земля такої наруги нікому не прощає.

Вірте в наших воїнів і обов’язково реагуйте на сповіщення про повітряну тривогу та одразу йдіть до безпечних місць. Бережіть себе і пам’ятайте, що ми обов’язково переможемо!

Слава Україні!

Героям слава!