Щодо Дня будівельника та ситуації на Запорізькому напрямку

14.08.2022 11:45

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Запоріжці!

Вітаю з професійним святом усіх містян, причетних до професії будівельника. На жаль, цьогоріч День будівельника ми відзначаємо на тлі майже щоденних руйнувань цивільної інфраструктури нашого регіону та країни. Чи не щодня ми бачимо, як рашисти нещадно нищать те, що українські працьовиті люди так ретельно і довго проєктували та будували для життя і комфорту.

Але при цьому ми точно знаємо, що в українських будівельників буде багато роботи після нашої Перемоги. Це також буде фронт, але вже мирний. І на цьому фронті наші трударі будуть загоювати рани війни та підніматимуть з руїн наші міста і села. Головне, що Україна має міцний духовний фундамент, а фізично пошкоджені стіни обов’язково будуть відновлені.

Бажаю всім представникам будівельних спеціальностей злагодженої мирної праці, гідного заробітку, міцного здоров’я і родинного тепла. Зі святом вас!

І наостанок традиційно кілька слів про обстановку на лінії розмежування. За останню добу ситуація на Запорізькому напрямку суттєвих змін не зазнала. Окупанти продовжують обстрілювати позиції українських захисників із танкового озброєння, а також із реактивної та ствольної артилерії вздовж усієї лінії зіткнення. Окрім того, рашисти обстріляли учора цивільну інфраструктуру населених пунктів Гуляйпільської територіальної громади, Василівського району, а також Оріхова і села Новояковлівки Запорізького району.

У свою чергу захисники та захисниці Запорізького краю міцно тримають рубежі та вправно б’ють путінську орду.

Віримо в наших воїнів і дякуємо їм за ще один новий день!

Перемога буде нашою.

Слава Україні!

Героям слава!