Запорізькі перевізники долучилися до марафону по здачі крові

29.11.2017 14:07

З 20 по 30 листопада в Запоріжжі проходить благодійний донорський марафон «У краплі крові - врятоване життя». До акції приєдналися керівники і водії автопідприємств, які обслуговують маршрути громадського транспорту.

Донорський марафон в Запоріжжі стартував 20 листопада. З початку акції в ній взяли участь близько 400 осіб, які здали понад 150 літрів крові. Сьогодні, 29 листопада, у благодійній акції взяли участь водії та керівники підприємств, які працюють на міських маршрутах.

- Наша робота пов'язана з ризиками виникнення дорожньо-транспортних пригод. Можливо, моя кров допоможе врятувати чиєсь життя. Здавати кров в нинішніх реаліях дуже важливо - в країні йде війна, постійно відбуваються аварії на дорогах. Раджу кожному приєднатися до марафону, прийти здати кров. Це допоможе лікарям врятувати життя не однієї людини, - розповів директор ТОВ «Приміські сполучення» Артем Топольян.

Першими ще до офіційного старту марафону здали кров співробітники екстрених служб: національної поліції в Запорізькій області, міський патрульної поліції, ГСЧС, поліції охорони. Також до акції приєдналися великі промислові підприємства, студенти, священнослужителі, медики, представники влади, активісти та громадські діячі, звичайні запоріжці.

Благодійний марафон триватиме до 30 листопада. Приєднатися до акції можуть всі бажаючі. Для цього потрібно бути здоровим і прийти з паспортом у відділення трансфузіології Запорізької обласної лікарні з 9.00 до 13.00. Адреса: Оріхівське шосе, 10. Перший поверх будівлі консультативної поліклініки ЗОКЛ.