В Олександрівському районі кронують аварійні дерева

30.11.2017 12:15

В Олександрівському районі виконуються роботи з благоустрою території. Робочі обрізають аварійні дерева вздовж проїжджої частини і тротуарів.

Сьогодні, 30 листопада, підрядна організація виконує обрізку дерев по вул. Поштовій в Олександрівському районі. Спилюють сухі гілки, які можуть впасти на проїжджу частину або пошкодити електропроводи.

- Це другий етап робіт з санітарної обрізки дерев. Першу частину ми виконали в 2016 році. Тоді було кроновано близько 60 дерев. На сьогодні з міського бюджету виділено 142 тис. грн. на санітарну обрізку і кронування близько 150 аварійних дерев в Олександрівському районі. Роботи виконуються по вул. Поштова, Покровська, Олександрівська, Гоголя - це найбільш небезпечні ділянки, де гілки нависають над проводами і при найменшому навантаженні (сніг, обмерзання або сильний вітер) можуть пошкодити електропроводку, - розповів голова Олександрівської районної адміністрації Валерій Мостовий.

Сьогодні будуть обрізані 12 дерев уздовж вулиці Поштової, далі робітники перейдуть на інші ділянки. Як розповів Валерій Мостовий, роботи будуть завершені протягом 2-3-х тижнів. Остаточний термін залежить від погодних умов і складності обрізки.