Комунальники усувають наслідки негоди

20.08.2022 19:05

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Робітники комунальних підприємств Запоріжжя продовжують ліквідовувати наслідки негоди та виконують заплановані на сьогодні роботи.

У п’ятницю негода накрила частину районів Запоріжжя. Зараз у ліквідації її наслідків беруть участь працівники комунальних підприємств «ЕЛУАШ», «Запоріжміськсвітло», «Титан», «Зеленбуд». Роботи розпочалися вчора та продовжуються сьогодні.

Так, через учорашню зливу виникло підтоплення на площі Транспортній. «Елуашівці» оперативно розчистили дощоприймальники та усунули підтоплення.

Сьогодні працівники КП «ЕЛУАШ» продовжують прибирати дороги, зупинки громадського транспорту та тротуари від наносного ґрунту і сміття, а також чистять дощоприймальники. У роботах задіяні понад 50 дорожніх робітників та 17 одиниць техніки.

Окрім того, через зливу відключилася низка світлофорних об’єктів і деякі ділянки зовнішнього освітлення. Працівники КП «Запоріжміськсвітло» вже відновили роботу більшості світлофорів та зовнішнього освітлення. Робота продовжується.

Працівники «Зеленбуду» та «Титану» прибирають парки та сквери. «Зеленбудівці» також виконують запланований на сьогодні покіс трави, прополюють кущі та квітники, вивозять гілля і таке інше. Загалом підприємство задіяло в роботах 148 робітників.

Нагадаю, з актуальною інформацією ви також можете ознайомитись на моїх сторінках у соцмережах

Facebook https://www.facebook.com/anatoliikurtiev

Instagram http://instagram.com/anatolii_kurtiev.