Володимир Буряк керівникам комунальних служб: «Будуть зроблені оргвисновки»

30.11.2017 14:00

Головною темою апаратної наради, яку провів сьогодні міський голова Володимир Буряк, став аналіз вчорашньої роботи житлово-комунальних служб щодо усунення наслідків ожеледиці.

Міський голова зазначив, що до основних доріг питань найменше. Техніка КП «ЕЛУАШ» почала працювати з четвертої ранку. Дорожнє покриття оброблялося антиожеледними матеріалами. Зовсім інша ситуація з тротуарами, прибудинковими територіями, внутрішньоквартальними дорогами. Ними почали займатися з запізненням.

Представники департаменту інфраструктури та благоустрою, департаменту з управління житлово-комунальним господарством міської ради повідомили, що тут роботи почалися з п'ятої - шостої години ранку. Хоча були і деякі недоліки. Зокрема не скрізь були оброблені антиожеледними матеріалами внутрішньоквартальні дороги.

За інформацією керівників підприємств, двірники також почали обробляти прибудинкові території починаючи з п'яти - шести ранку. До того моменту, як запоріжці йшли на роботу, біля значної частини будинків вже була виконана посипка.

- Ваші звіти не збігаються з думкою городян, які з великими труднощами добиралися до зупинок, - зазначив Володимир Буряк.

Керівники профільних підрозділів повідомили, що події 28 листопада проаналізовано. Зроблено висновки. Те, що відбулося не повинно повторитися.

- Перше випробування зимою ви не витримали. Сьогодні лунають твердження, що подібна ситуація більше не повториться, адже висновки зроблені. Подивимося, наскільки це відповідає дійсності. В іншому випадку будуть зроблені оргвисновки, - заявив Володимир Буряк.