Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

22.08.2022 11:30

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Триває сто вісімдесята доба героїчного протистояння українського народу проти кремлівської орди. На цей час ситуація на Запорізькому напрямку залишається майже незмінною. Окупанти продовжують зосереджуватися на утриманні раніше зайнятих рубежів та здійснюють танкові та артилерійські обстріли позицій українських військ. Протягом минулої доби ворог завдав вогневого ураження у районах Дорожнянки на Гуляйпільщині та Малої Токмачки на Оріхівщині. Окрім того, поблизу Малої Токмачки та села Ольгівське Пологівського району противник знову наніс авіаудари.

Також, в черговий раз від ворожої атаки постраждала цивільна інфраструктура нашого регіону. Учора правоохоронці зафіксували 12 повідомлень про руйнування мирних об?єктів Оріхова, Гуляйполя та села Таврійське Запорізького району.

А поки рашисти воюють з нашими будинками, городами та полями, героїчні захисники та захисниці України вправно нищать ворога та очищають рідну землю від путінської нечисті. Від усього серця дякуємо нашим відважним воїнам за професійну роботу та за можливість зустрічати новий день у вільному козацькому Запоріжжі.

Все буде Україна!

Слава Україні!

Героям слава!