Щодо ситуації в Запоріжжі та області

24.08.2022 10:46

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Розпочалася 182 доба нашої боротьби проти рашистської навали.

Минула ніч для Запоріжжя виявилася важкою. На початку першої години ночі, під час повітряної тривоги, рашисти випустили 8 ракет по інфраструктурних об’єктах міста та передмістя. За попередніми даними, постраждалих немає. Згодом, близько четвертої години ранку, рашисти знову вдарили ракетою по об’єкту інфраструктури в одному з районів Запоріжжя. Попередньо там зафіксовано 1 «прильот».

Внаслідок ударів від вибухової хвилі у 6 багатоквартирних будинках повилітали шибки та зруйновані віконні рами. Зараз відповідні служби займаються ліквідацією цих наслідків. Що стосується людей, то, на щастя, постраждалих немає. Вкотре закликаю всіх бути пильними та не нехтувати сповіщеннями про повітряну небезпеку.

Тепер кілька слів про оперативну обстановку на лінії фронту на Запорізькому напрямку. Минулої доби ворожі артилерійські обстріли було зафіксовано в районах населених пунктів Василівського району та Гуляйпільщини. Поблизу села Ольгівське окупанти завдали авіаудару. Також відомо, що ворог вів повітряну розвідку за допомогою безпілотника біля Щербаків Пологівського району, Степового та Василівки Василівського району. Окрім цього, від рашистських обстрілів знову постраждала цивільна інфраструктура Оріхівщини, Пологівщини та Василівського району.

У свою чергу захисники та захисниці Запорізького краю міцно тримають оборону та вправно б'ють путінських терористів.

Віримо в наші Збройні Сили! Перемога буде нашою.

Нагадаю, з актуальною інформацією ви також можете ознайомитись на моїх сторінках у соцмережах

Facebook https://www.facebook.com/anatoliikurtiev

Instagram http://instagram.com/anatolii_kurtiev