Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

26.08.2022 11:15

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Добігає кінця ще один робочий тиждень – складний і наповнений важкими новинами. У багатьох з вас попереду вихідні дні, тож хай вони будуть спокійними для нашого міста та неспокійними для рашистів. І низький уклін нашим захисникам та захисницям, які без перепочинку та без вихідних працюють на нашу Перемогу. Дякуємо від щирого серця.

Що стосується ситуації на лінії фронту на Запорізькому напрямку, то на цей час вона залишається майже незмінною. Минулої доби ворог з танкового озброєння, реактивної та ствольної артилерії обстріляв позиції наших військ в районах населених пунктів Оріхівщини та Гуляйпільщини.

Водночас рашистські окупанти продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру та мирні домогосподарства. Тільки за учора до правоохоронців надійшло 32 повідомлення про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури від мешканців Степногірська Василівського району, Новодарівки, Преображенки та Оріхова Пологівського району.

Українська земля не пробачить всіх звірств, болю та зла, що завдала нам російська нечисть. Кожен рашистський окупант відповість сповна за всі розстріляні будинки, зруйновані життя та за страждання українців.

Нас не зламати. Ми знаємо, що обов’язково переможемо і що все буде Україна!

Слава Україні!

Героям слава.