Щодо ситуації у Запоріжжі та області

27.08.2022 11:30

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Сьогоднішній день знову розпочався із недобрих новин. Близько другої години ночі рашисти знову завдали ворожих ударів по інфраструктурним об’єктам одного з районів Запоріжжя та передмістя. На щастя, серед людей постраждалих немає. Однак внаслідок ударів пошкоджень зазнали три багатоквартирні будинки. Від вибухової хвилі в них повилітали шибки. Зараз відповідні служби займаються ліквідацією цих наслідків. В черговий раз прошу вас не ігнорувати сповіщення про повітряну небезпеку та перебувати під час тривоги у безпечних місцях.

Тепер розповім вам декілька слів про те, що відбувається на фронті у Запорізькій області. Минулої доби рашистські обстріли було зафіксовано на Гуляйпільщині. Також відомо, що ворог завдав авіаударів поблизу сел Гуляйпільське, Новоданилівка та Ольгівське.

Окрім того, путінські терористи продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру нашого регіону. Учора своїми обстрілами вони знову зруйнували мирні будинки в населених пунктах Пологівського, Василівського та Запорізького районів.

У свою чергу наші Збройні Сили майстерно б’ють ворога та кожного дня надсилають окупантам «букети бавовни». Тож нехай ця «бавовна проросте» в кожному куточку їхньої «немитої росії», і всі російські злочинці сповна понесуть відповідь за свої цинічні та нелюдські дії.

Зло буде покаране, а Україна обов’язково переможе!

Слава Україні!

Героям слава.