Щодо ситуації у Запоріжжі та області

28.08.2022 12:05

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Сьогодні вночі рашисти знову вдарили по Запоріжжю. На цей час відомо, що ушкоджень зазнали вісім багатоквартирних будинків. Там вибито вікна та зруйновано віконні рами в квартирах та на сходових клітинах. Також пошкоджено ряд приватних будинків. Зараз відповідні служби ліквідовують наслідки «прильотів». Також, за попередніми даними, є двоє постраждалих, які травмувалися уламками скла. Вкотре закликаю всіх бути пильними, не панікувати і не нехтувати сповіщеннями про небезпеку.

Тепер хочу розповісти про ситуацію на лінії фронту на Запорізькому напрямку. Ворог продовжує обстрілювати позиції наших військ по всій лінії зіткнення. Зокрема, учора обстріли було зафіксовано в районі населених пунктів Оріхівщини, Гуляйпільщини та Василівського району.

Також минулої доби рашистські ори цинічно та підступно гатили по мирним містам та селам нашої області. Знову ворожі удари було зафіксовано в районі сіл Кам'янське у Василівському районі, Таврійське на Оріхівщині та у самому місті Оріхів.

У свою чергу мужні українські воїни міцно тримають рубежі та вправно б’ють цю армію вбивць та мародерів. Дякуємо нашим захисникам та захисницям за їхню роботу. Віримо в них та в українську Перемогу!

Слава Україні!

Героям слава.