Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

29.08.2022 11:10

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Сьогодні День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої землі. Низький уклін всім, хто не скорився і заплатив найвищу ціну за свободу та майбутнє нашої держави. Пам’ять про їхній подвиг завжди житиме в наших серцях і даватиме сили для того, щоб продовжувати боротьбу за нашу свободу. Вічна пам`ять полеглим українським героям!

А зараз традиційно декілька слів про ситуацію на лінії фронту на Запорізькому напрямку. Ворог, як і раніше, продовжує утримувати зайняті рубежі та обстрілювати позиції наших військових, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію. Минулої доби ворожі обстріли було зафіксовано в районах населених пунктів Оріхівщини та Гуляйпільщини.

Також учора до Нацполіції надійшло тридцять повідомлень про руйнування об`єктів цивільної інфраструктури в Оріхові, Гуляйполі, Пологівському та Запорізькому районах, які рашисти продовжують цинічно та безжально обстрілювати.

За всі воєнні злочини путінські терористи понесуть жорстку відповідальність, адже ми обов`язково будемо боротися до останнього рашиста, вигнаного з нашої вільної козацької землі.

Слава Україні!

Героям слава!