Ремонт тротуарів у центрі міста вийшов на фінальну стадію

05.12.2017 12:25

Завершується ремонт тротуарів на проспекті Соборному в районі Малого ринку

В Олександрівському районі розгорнулися масштабні роботи з ремонту тротуарів на головній вулиці міста - проспекті Соборному.

На даний момент роботи виходять на фінальну стадію. За словами голови районної адміністрації по Олександрівському району Валерія Мостового, виконано близько 80% від усього обсягу робіт.

- Ці пішохідні зони не ремонтувалися десятиліттями і питання їх безпечності стояло досить гостро. Ремонт виконується по обидва боки проспекту. Вчора об'єкт від вулиці Української до Запорізької (з боку обласної бібліотеки) був завершений. Обсяг робіт 2400 кв. м. Близько 70% виконано на ділянці проспекту від вул. Франка до вул. Слобідської. На завершальний етап виходять роботи на протилежному боці від вул. Запорізької до вул. Фортечної. Якість та обсяги виконання робіт щоденно контролюються, - підкреслив Валерій Мостовий.

В цілому на  проспекті Соборному буде вкладена тротуарна плитка на загальній площі понад 10 тис. кв. м. Роботи тривають.


Нагадаємо, влітку 2017 року на цій ділянці проспекту Соборного вівся масштабний ремонт проїжджої частини.  Від вулиці Української до вулиці Фортечної був виконаний середній ремонт дороги. Благоустрій пішохідної частини цієї ділянки дороги став продовженням запланованого комплексу робіт на проспекті Соборному.