Місто готують до зустрічі новорічних свят

06.12.2017 10:39

До новорічних свят в Запоріжжі встановлять ялинки, відкриють новорічне містечко, організують святкові ярмарки та розважальні програми в центрі та в усіх районах міста.

У підготовці новорічних заходів в Запоріжжі беруть участь практично всі міські служби, управління та департаменти, комунальні підприємства. Готується насичена культурна програма, прикрашаються вулиці і площі, встановлюються міські ялинки.

Цього року в центрі Запоріжжя буде встановлено три головні ялинки - на площі Фестивальній, на площі Маяковського і на бульварі Шевченка.

Монтаж каркасу ялинки на площі Фестивальній вже почався. Робочі КРСП «Зеленбуд» наповнять його живими гілками сосен. Також на площі встановлять ще 8 ялинок. Окрасою новорічної красуні займуться робочі КП «Титан».

З понеділка «титанівці» приступають до благоустрою площі Маяковського. Тут встановлять головну міську ялинку. Також буде працювати будиночок Діда Мороза.

На бульварі Шевченка облаштують святково прикрашене містечко з ялинкою і барвистою ілюмінацією.

Новорічні ялинки встановлять у кожному районі міста. Поряд з ними будуть проводитися святкові гуляння та заходи.

Урочисте відкриття Новорічних ялинок на площах Маяковського і Фестивальній відбудеться в День Святого Миколая - 19 грудня.

Цього року також відбудеться традиційна міська благодійна акція «Дід Мороз-2018». 70 Дідів Морозів поїдуть в усі райони міста, щоб привітати зі святом дітей з обмеженими можливостями.