Міські двори прибирають від опалого листя

06.12.2017 12:30

В обласному центрі тривають роботи з прибирання дворів від опалого листя. Збір листя за комунальними службами і керуючими компаніями. Вивіз здійснює КП «Запоріжремсервіс».

Про те, як прибирають Олександрівський район від опалого листя, сьогодні розповів голова райадміністрації Олександр Мостовий.

За його словами, роботи з прибирання листя ведуться щодня. Закріплені території вулиць, парків, скверів упорядковуються силами КРБП «Зеленбуд». Окремо стежать за чистотою і порядком у парку культури і відпочинку «Дубовий гай» його працівники.

Внутрішньодворові території в Олександрівському районі прибирають від листя двірники КП «Наше місто», керуючої компанії «Місто для людей». У вивезенні листя залучені спецтехніка і працівники КП «Запоріжремсервіс».

- На сьогодні силами комунального підприємства вивезено близько 180 т листя. За приблизними підрахунками загалом необхідно прибрати на прибудинкових територіях близько 500 т. Найчастіше роботи додають і жителі приватного сектору, які складають листя в купи у дворах багатоповерхівок. У день техніка здійснює 5-9 ходок з листям на полігон ТПВ, в залежності від обсягів, - розповів голова районної адміністрації запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

За словами голови райадміністрації, в Олександрівському районі на прибудинкових територіях роботи з прибирання та вивезення опалого листя виконані приблизно на 40%.

Роботи тривають в усіх районах міста.