У Запоріжжі нагородили тренерів та спортсменів

09.09.2022 18:50

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Нагородили запорізьких тренерів та спортсменів.

Цієї суботи в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. Напередодні свята привітали директорів, тренерів та вихованців міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Початок урочистого заходу довелося дещо відкласти через повітряну тривогу, адже безпека людей понад усе. Однак це не зменшило святкового настрою його учасників.

Привітання відбулося на території нашої знаменитої футбольної школи «Металург». Кращі представники запорізьких ДЮСШ отримали Почесні грамоти і Подяки виконавчого комітету міської ради за професіоналізм та внесок у популяризацію фізкультури та спорту.

Від себе особисто у першу чергу висловив слова вдячності тренерам наших дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Адже завдяки їхній самовідданій та професійній праці наші юні спортсмени досягають успіхів на загальноукраїнських та міжнародних змаганнях.

Після нагородження відбувся товариський матч команд U-17 міської ДЮСШ «Металург» та обласної спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву. Перемогу з рахунком 5-4 у серії пенальті здобули наші юні футболісти.

Нагадаю, з актуальною інформацією ви також можете ознайомитись на моїх сторінках у соцмережах

Facebook https://www.facebook.com/anatoliikurtiev

Instagram http://instagram.com/anatolii_kurtiev